Vilken dag i Göteborg

Godmorgon Göteborg och godmorgon till alla läsare, vilken fantastisk dag vi har framför oss. Jag känner av någon riktigt härlig positiv energi idag och jag vet inte varför, men allting har gått så bra hittills. En skön morgonpromenad till jobbet för att sedan kliva in på jobbet och se att det har varit kontorsstädning. Förutsättningarna för att det här ska bli en bra dag är många och jag tänker sannerligen inte spara på krutet, det är bara tre dagar kvar tills vi går på ledighet. Förra veckan var lite sisådär, jag nös en hel del och det kändes som att någon kittlade mig med en fjäder i halsen. Jag trodde att det var pollen som hade kommit för jag kände av lite i ögonen på mornarna, men det där med halsen brukar inte vara något jag drabbas av när det är pollen. Det var när vi fick kontorsstädning i torsdags som jag insåg vad problemet med mina nysningar och kliandet i halsen var. Jag ska säga att det gått ungefär fyra månader senast någon städade mitt kontor så det hade hunnit samla på sig en hel del damm och antagligen var det så extremt mycket under de senaste veckorna att jag började nysa och hålla på. Nu är det tack vare kontorsstädning ordnat och nysningarna försvann ganska omgående efter det. Jag undrar lite vad jag ska hitta på idag efter jobbet, man vill ju fånga det här vackra vädret så länge det är här. En sak är säker och det är att lunchen idag kommer äga rum på en uteservering i Göteborg, jag tänker inte spendera en minut av min lediga tid inomhus. Jag sitter ändå inne i åtta timmar så det känns dumt att inte gå ut och få lite frisk luft när tillfälle ges. Nu fångar vi dagen!