Våra lokaler i Solna

Tjenare tjenare! Som platsansvarig så sitter jag och funderar på hur vi ska ta nästa steg i utvecklingen bland våra lokaler. Först och främst funderar jag på om vi inte ska anställa lite fastighetsservice för att inge ett mer professionellt uttryck, det kan verkligen behövas både invändigt och utvändigt. Våra lokaler finns i Solna och det är inte något vidare gammalt hus men det är heller inget nybygge som vi befinner oss i, utan det har några år på nacken men ser fortfarande ganska fräscht ut. Jag la ner väldigt mycket tid på att få just de här lokalerna och nu när vi har dem så vill jag verkligen att det ska se bra ut. Vi har en schysst inredning med mycket fräscha möbler och en hel del tavlor som livar upp stämningen, men saken är den att vi måste ha någon som ser till att uppehålla hela fastigheten och då kan fastighetsservice passa bra. För vårat företag är det väldigt viktigt att ger ett gott helhets intryck. Jag vill också kunna lägga lite fokus på att kunna arbeta med personalen och inte bara lägga tid på att driva någon egen form av fastighetsservice, det finns många ansvarsområden som jag måste hinna med när jag är platsansvarig. Framförallt så är det viktigt att min personal uppskattar sin arbetsplats och att de känner att det finns förutsättningarna för att de ska lyckas med sin karriär. Vi arbetar konstant med utveckling både med personlig och grupp för att kunna driva verksamheten framåt på alla plan, oavsett om det handlar om materiella saker eller personal. Jag ska alldeles strax åka iväg på ett möte i Solna för att träffa några befintliga kunder och diskutera förlängningar, idag tänkte jag ta med mig en av våra säljare för att visa hur ett sådant möte går till.