Tänkte anlita något företag inom bygg

Hej på er! Jag tänkte anlita något företag som sysslar med bygg i Örebro och nu ska jag berätta varför. Det är som så att jag har märkt av hur jag inte har någon bra uteplats på min tomt, jag har en liten altan men den har ingen kvällssol riktigt. Det är lite komiskt, för runt klockan sju på kvällen så ligger solen ungefär en meter ifrån altanen. Så då måste jag antingen sitta i skuggan eller ställa ut mina möbler på gräset om jag vill få någon sol på mig, vilket jag naturligtvis inte vill göra när jag ändå har en altan. Därför har jag nu beslutat mig för att anställa en firma inom bygg i Örebro så att de kan bygga ut altanen en till bit, efter det så kommer jag att ha sol från morgon till kväll. Det låter väldigt bra i mina öron kan jag säga er, jag ser redan fram emot semestern. Jag hade kanske kunnat lösa det själv men jag känner att det finns klara brister inom bygg hos mig. Bland annat så är jag urusel på att såga rakt och sen så har jag inte ens verktygen för att kunna göra något sådant, så jag får låta proffsen sköta det. Just nu befinner jag mig på jobbet och har inte särskilt mycket att göra, det är väldigt många som har tagit lite extra lång ledighet över påsken. Det är faktiskt bara jag och en till kvar på kontoret under resten av den här veckan, så det är väldigt tomt. Jag funderade på om jag också skulle ta lite ledighet men eftersom att jag inte har något inplanerat över påsken så känns det lite onödigt att bara gå hemma, då kan jag lika väl åka in till jobbet. Ta hand om er och ha en trevlig dag.