Jockes Bygg & Snickarservice AB

Hej på er alla och god kväll i hem och stugor. Jag har fått hjälp av ett företag med verksamhet inom allservice i Borlänge, relaterat till bygg, därför blir det ett inlägg om just detta! Men först och främst hoppas jag att allt är bra med er, att dagen har varit bra på alla sätt och vis och att ni nu tycker det ska bli intressant att få reda på mer om det här företaget som heter Jockes Bygg & Snickarservice AB. 

Jag känner mig nöjd efter att ha fått hjälp av dem. Innan jag hittade dem hade jag letat efter något företag med ungefär den här kompetensen men inte riktigt vetat till vem jag skulle vända mig. En dag pratade jag i butiken där jag jobbar om att jag behövde hjälp inom bygg och allservice och då berättade en arbetskamrat till mig att han fått hjälp av Jockes Bygg & Snickarservice AB, och han tyckte att jag borde höra med dem om de inte skulle kunna hjälpa mig. Det gjorde jag och jag fick den hjälp som jag behövde och jag känner mig nöjd med hjälpen som jag fick av det här företaget. Därför tänker jag som så, att ni som behöver få hjälp med allservice i Borlänge också borde höra av er till Jockes Bygg & Snickarservice AB  för att höra med dem hur de skulle kunna hjälpa er. Jag har inte så där väldigt mycket mer att säga om det här men känner mig säker på att ni kommer att kunna få lika stor nytta av dem som jag inom sådant som har med allservice i Borlänge att göra. Ni som vill få veta mer kan alltid gå in på hemsidan och där läsa mer om Jockes Bygg & Snickarservice AB och det som de erbjuder.